Nieuws

Blijf ook op de hoogte via onze social-media kanalen: Facebook, Twitter en Instagram

woensdag 1 september 2021

Inloopbijeenkomsten Duurzaamheidsroute A35

Inloopbijeenkomsten Duurzaamheidsroute A35

UPDATE: NIEUWE LOCATIE & TIJD

In Borne willen we in 2050 graag CO-2 neutraal zijn. Eén van de projecten die kan bijdragen is de Duurzaamheidsroute A35. De gemeente Borne werkt met verschillende andere partijen samen in dit pilotproject. Naast de gemeente Borne doen de gemeenten Hellendoorn, Wierden, Almelo, Hengelo en Enschede, de provincie Overijssel, Enexis en het Waterschap Vechtstromen mee in dit project van Rijkswaterstaat. We onderzoeken samen of duurzame energie-opwek langs deze rijksweg mogelijk is. Grondeigenaren, weggebruikers en andere belanghebbenden kunnen meepraten en suggesties aanvragen voor dit pilotproject. Hiervoor organiseren we twee inkoopbijeenkomsten.

Inloopavonden: 16 september en 7 oktober a.s.
Gemeente Borne en Rijkswaterstaat willen graag met belanghebbenden in gesprek: op 16 september en 7 oktober organiseren we inloopavonden. De inkoopbijeenkomst op 16 september vindt plaats in het gemeentehuis van 16.30 tot 18.00 uur. Op 7 oktober ben je welkom in de foyer van het Kulturhus in Borne  van 17.00 tot 20.00 uur. In de foyer hangen deze avonden gebiedskaarten waar samen naar gekeken kan worden en suggesties doorgegeven kunnen worden. Verder willen partijen graag praten met belanghebbenden over hoe ontwerpen in het gebied passen. Iedereen die daar interesse voor heeft en meer wil weten over het pilotproject, wordt hiervoor uitgenodigd. Gezien het aantal te verwachten mensen, willen we graag weten op welke avond je aanwezig bent. Je kunt je aanmelden via info@energievanborne.nl

Enquête en informatieve video
Namens de deelnemende gemeenten en andere partijen die zich met dit pilotproject bezighouden, wordt een enquête opgezet. We nodigen je ook uit om deze enquête in te vullen. Zo hopen we een nog beter beeld te krijgen van wat er leeft, welke ideeën er zijn en hoe belanghebbenden aankijken tegen dit project. Je kunt hier de enquête invullen.  We hebben ook een informatieve video gemaakt over de DuurzaamheidsrouteA35. Je kunt de video hier bekijken.

Meer informatie en vragen
Alle informatie over de Duurzaamheidsroute A35 leest u op www.duurzaamheidsrouteA35.nl We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Stel die gerust via info@energievanborne.nl. Dan nemen we contact met u op. Wilt u met ons een op een in gesprek, dan plannen we graag een afspraak met u. Ook daarvoor kunt u ons mailen.

  • 0
  • 0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *