Nieuws

Blijf ook op de hoogte via onze social-media kanalen: Facebook, Twitter en Instagram

maandag 15 maart 2021

Informatieavond over energiebesparing, aardgasvrij, zonne- en windenergie

Informatieavond over energiebesparing, aardgasvrij, zonne- en windenergie

Op 18 maart a.s. organiseert de gemeente Borne een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd over de Energievisie van Borne en kunnen al hun vragen stellen over energiebesparing, aardgasvrij, zonnevelden en windturbines. Het is belangrijk voor inwoners goed op de hoogte te zijn en weten wat er de komende jaren in de gemeente Borne staat te gebeuren. De digitale bewonersavond start om 20.00 uur en is te volgen via Youtube. Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Link naar de uitzending
Je kunt de uitzending volgen via https://www.youtube.com/watch?v=HsfKFBKaNvg&feature=youtu.be

Stel uw vraag
De gemeente wil ook graag vragen beantwoorden van inwoners over dit belangrijke onderwerp. Dit kan door vanaf nu uw vraag in te sturen naar info@energievanborne.nl. Dit kan ook nog tijdens de uitzending. Vragen zullen zoveel mogelijk tijdens de uitzending beantwoord worden. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden.

Belangrijke informatie
In 2050 gebruiken we geen aardgas meer én wekken we onze elektriciteit duurzaam op met zonnevelden en windturbines. Daarover wil de gemeente inwoners graag informeren. Tijdens de informatieavond praten we met verschillende gasten over de onderwerpen die in de Energievisie aan de orde komen: energiebesparing, aardgasvrij en het opwekken van duurzame energie via zon en wind.

  • 0
  • 0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *