Nieuws

Blijf ook op de hoogte via onze social-media kanalen: Facebook, Twitter en Instagram

maandag 5 juni 2023

Informatieavond collectieve inkoopactie voor Wensink-Zuid!

Informatieavond collectieve inkoopactie voor Wensink-Zuid!

Collectieve inkoopactie ‘Borne gaat voor Groen’ wordt vervolgd in Wensink-Zuid!

Na het succesvol verduurzamen van woningen in de wijken Letterveld en ’t Oldhof breidt de campagne ‘Borne gaat voor Groen’ zich nu uit naar Wensink-Zuid. In samenwerking met de gemeente Borne en Stichting DiBo biedt de collectieve campagne inwoners de mogelijkheid om hun woningen energiezuiniger te maken en te besparen op energiekosten.

Als vervolg op de positieve resultaten in de eerdere wijken, ontvangen alle bewoners van Wensink-Zuid deze week een brief van de gemeente Borne. Ze worden uitgenodigd voor een informatieavond op 7 juni in Het Kulturhus in Borne. Tijdens deze avond krijgen bewoners de kans om meer te leren over energiebesparende maatregelen en hoe ze kunnen profiteren van duurzame investeringen in hun woning.

De informatieavond wordt verzorgd door experts van Duurzaam Bespaar Plan, die uitgebreide kennis hebben op het gebied van energiebesparing en duurzaam wonen. Bewoners krijgen waardevolle inzichten in onderwerpen als vloer-, spouw- en dakisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast kunnen ze direct een vrijblijvende huisscan inplannen om een gedetailleerd overzicht te krijgen van de energiebesparende mogelijkheden specifiek voor hun woning.

“Wij zijn verheugd om de volgende fase van de campagne ‘Borne gaat voor Groen’ te starten in Wensink -Zuid”, zegt Nico Lansink, de voorzitter van Stichting DiBo. “Met de ervaring en kennis die we hebben opgedaan in de eerdere wijken kunnen we bewoners helpen om hun woningen te verduurzamen en tegelijkertijd te besparen op hun energiekosten.”

De informatieavond vindt plaats op 7 juni in Het Kulturhus in Borne. Inloop vanaf 19:00 uur onder het genot van een kop koffie en om 19:30 uur start de presentatie.

  • 0
  • 0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *