Nieuws

Blijf ook op de hoogte via onze social-media kanalen: Facebook, Twitter en Instagram

donderdag 25 februari 2021

Energietasje voor woningbezitters in Borne

Energietasje voor woningbezitters in Borne

Ruim 5.000 huiseigenaren van de gemeente Borne ontvangen een tasje met inspiratie en kortingsbonnen om energie te besparen. De tasjes worden huis aan huis bezorgt door Belangenvereniging Oud Borne, Apollo 8, de Bornse schaats- en skeelervereniging, BVV de Kikkers, RKSV NEO, TV Smash en de dorpsraad Hertme. De verengingen ontvangen ook nog eens een kleine vergoeding voor hun bijdrage. En dat is zeer welkom in deze periode.  Een mooie samenwerking vanuit Energie van Borne en Duurzame Initiatieven Borne (DIBO) met de samenleving om samen te werken aan een duurzaam Borne!

Tips en informatie
In het tasje vindt u allereerst een klein duurzaam cadeautje. Verder vindt u volop tips en informatie om uw woning duurzamer te maken. We overhandigen u het tasje graag persoonlijk, uiteraard op een veilige manier. Bent u niet thuis als wij langskomen, dan hangen we het tasje indien mogelijk aan uw voordeur. Zodat u toch kunt profiteren van onze actie.

Elke stap telt
U kunt als eigenaar/bewoner op veel manieren energie besparen. Met heel kleine dingen, zoals het gebruik van ledlampen of door de verwarming een graadje lager te zetten. U kunt het ook wat grondiger aanpakken door uw woning te isoleren of op een andere manier te verwarmen dan met aardgas. Het energieloket van Borne kan hierbij helpen. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@energievanborne.nl

  • 0
  • 0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *