Energiebespaarmarkten en €40,- korting

Energiebesparende producten met korting en workshop over energiebesparing op de Energiemarkten

Energiemarkten in Borne en Zenderen

De Energiebespaarmarkten
Energie van Borne organiseert samen met gemeente Borne vier Energiebespaarmarkten. Tijdens de Energiebespaarmarkten kun je verschillende workshops over energiebesparen bijwonen. En als je naar de Energiebespaarmarkt komt, hebben we een leuk kadootje voor je: je ontvangt het superinformatieve Duurzaamheidskwartet!

Tijd & locatie
Alle Energiebespaarmarkten beginnen van 19.30 uur en duren tot 22.00 uur. Je kunt vrij inlopen. Alleen de workshops zijn aan tijd gebonden. Hiervoor moet je je inschrijven. Dat kan hieronder via de link. Dan zie je ook de tijdsblokken waarvoor je in kunt schrijven. Je bent welkom op de volgende data en locaties:


De workshops
Op alle data organiseren we drie workshops over energie besparen. In 25 minuten geven energieocoaches je tips en advies zodat je thuis meteen aan de slag kunt. En wil je mee weten? Dan kun je een afspraak maken; de energiecoach komt dan bij je thuis. We bieden de volgende workshops aan:

  • Hoe begin ik met het besparen van energie
  • Hoe kan ik gas besparen met m’n cv-installatie?
  • Waar begin ik met het verduurzamen van m’n woning?

Inschrijven voor de workshops kan hierboven (klik dan op de datum dat je wilt komen en op 'Inschrijven workshops'

Lever je vouchercode in

Alle inwoners van de gemeente Borne ontvangen een tegoed van €40,- om energiebesparende producten te kopen bij de Energiebespaarshop. Daarover krijgen ze in oktober een brief met een vouchercode. De actie loopt tot 15 november a.s.

Online producten bestellen
Op www.energiebespaarshop.nl kun je ter waarde van €40,- energiebesparende producten bestellen. Belangrijk is dat je de unieke vouchercode invult bij het betalen. Die code vindt je in de brief die je in oktober in de bus krijgt. De producten worden na bestelling bij je thuis afgeleverd. Makkelijk toch? Wil je voor meer dan €40,- energiebesparende producten bestellen? Dat kan natuurlijk, het verschil betaal je dan zelf bij.

Liever niet online bestellen?
Dat kan ook. Want u kunt energiebesparende producten ook uitzoeken en direct meenemen tijdens de Energiemarkten die de gemeente Borne organiseert in oktober en november. Wil je dus gewoon in Borne of Zenderen de producten uitzoeken, dan kun je deze brief met de code meenemen naar de Energiemarkt. 

We helpen je een handje
Weet je niet zo goed welke waar je moet beginnen met besparen? De energiecoaches helpen je daarbij. Voor de Energiebespaarmarkt is er een selectie gemaakt van 11 veel verkochte producten. Deze producten zijn zo geselecteerd dat je aan de voucher van € 40,- genoeg hebt. De keuze van producten die is gemaakt voor op de energiemarkt is te vinden op: https://www.energiebespaarshop.nl/actie-borne-22. Je kunt kiezen uit een tijdschakelklok, 2 typen deurveren, waterbesparende douchekop, diverse ledlampen, contactschakelaar met bewegingsensor, radiatorfolie, tochtstrip E-profiel en een stekkerdoos met schakelaar. Handig toch? Vergeet niet je brief met vouchercode mee te nemen!

Actievoorwaarden

  • Voor deze actie krijgt de gemeente Borne een bijdrage uit de Regeling Reductie Energiegebruik van de rijksoverheid.
  • Huurders kunnen ook gebruik maken van de actie
  • Deelnemers die eerder meegedaan hebben aan de actie Poen voor Groen kunnen helaas geen gebruik van deze actie maken.
  • Per huisadres uit de gemeente Borne mag je maximaal één kortingscode inwisselen.
  • De producten moeten worden toegepast in de woning waar je woont, op het adres wat je hebt ingevuld.
  • De actie loopt tot 15 november 2021, maar de gemeente Borne heeft een maximum subsidiebedrag beschikbaar. Kortingscodes kunnen worden ingewisseld totdat dit budget op is.
  • De Energiebespaarshop voert deze actie uit in opdracht van de gemeente Borne en verwerkt hierbij een aantal noodzakelijke persoonsgegevens. De webshop deelt je adresgegevens met de gemeente Borne ter verantwoording voor de budgetverantwoording naar de rijksoverheid.
Ga naar Energiebespaarshop