Geld terug en bespaar

Begin nu: energie besparen én isoleren
Je kunt zelf gemakkelijk energie besparen. Bij verschillende winkeliers in Borne krijg je €50,- terug als je energiebesparende artikelen koopt. We hebben een interessante kortingsactie om je cv waterzijdig in te regelen en je kunt een Energiemeter lenen bij de bibliotheek. Via het Energieloket kun je een warmtescan van je woning aanvragen en als klap op de vuurpijl krijgen alle nieuwe woningeigenaren in Borne gratis de Energiegespaarbox. Daar zit energie in! Als je wilt weten wat je zelf kunt doen, bekijk dan hier ons overzicht met bespaartips.

Poen voor Groen: €50,- geld-terug

Poen voor Groen: €50,- geld-terug

Inwoners van de gemeente Borne die energiebesparende materialen zoals ledlampen, tochtstrippen, radiatorfolie of andere duurzame producten aanschaffen, worden hiervoor beloond. Zij ontvangen tot €50,- terug. Hoe je mee kunt doen, lees je op de actiewebsite van Poen voor Groen. Voor energiebesparende producten kun je in en om Borne terecht bij de volgende deelnemende winkeliers: Electro-Sounds (Grotestraat 198), Plentyparts (Grotestraat 15), Weghorst installatiebedrijf (Ambachtsstraat 40) en Praxis (Het Plein 200).

Ga naar de actiesite
Korting op doe-het-zelf cv-inregelset

Korting op doe-het-zelf cv-inregelset

Wil je comfort én geld besparen? Regel je cv-installatie nu mét korting goed in!
Wist je dat cv-installaties in de meeste woningen, zelfs nieuwbouw, niet optimaal zijn ingesteld? Door waterzijdig in te regelen kun je jaarlijks tot wel €450,- besparen! Dit kun je zelf doen, met een heel klein beetje technische kennis. Je krijgt nu €10,- korting op een cv-inregelkit (van €89,- voor €79,-). Bestel via de actiesite en gebruik de code: energievanborne

Bestel nu
Korting op advies van erkende installateur waterzijdig inregelen

Korting op advies van erkende installateur waterzijdig inregelen

Wil je professioneel advies om je cv-installatie waterzijdig in te regelen? Via erkende installateurs Loohuis en Klein Poelhuis krijgen de eerste 10 aanmeldingen €125,-korting! Volgende aanmelders krijgen €75,- korting. Wist je dat cv-installaties in de meeste woningen, zelfs nieuwbouw, niet optimaal zijn ingesteld? Door waterzijdig in te regelen kun je jaarlijks tot wel €450,- besparen!

Afspraak maken
Uitleen energieverbruiksmeter

Uitleen energieverbruiksmeter

Met een energieverbruiksmeter kun je het energieverbruik in je woning meten. Daarmee krijg je inzicht in hoeveel kWh stroom je gebruikt en hoeveel je dat kost. Ook kun je met een energieverbruiksmeter sluipverbruik meten. Je kunt de energieverbruiksmeter gratis lenen via de bibliotheek in het Kulturhus in Borne. Je kunt ook een mail sturen, dan zorg we ervoor dat je de energieverbruiksmeter thuis krijgt.

Gratis te leen
Gratis warmtescan

Gratis warmtescan

Wil je weten of en waar kostbare warmte uit je woning lekt? Vraag dan een gratis warmtescan aan van je woning. Onze energiecoach ‘kijkt’ met een infrarood camera hoeveel en op welke plekken je warmte verliest. Denk hierbij aan plekken als muren, deuren, ramen, kozijnen.  Je kunt de warmtescan aanvragen bij het Energieloket. De winterperiode is de beste tijd om een warmtescan te laten maken.

Aanvragen
Gratis energiebespaarbox voor nieuwe woningeigenaren

Gratis energiebespaarbox voor nieuwe woningeigenaren

Als je een nieuwe woning koopt in de gemeente Borne, ontvang je van je makelaar de gratis Energiespaarbox. Dat is leuk energie besparen! Vraag ernaar bij je makelaar! Hij heeft de box op voorraad en je kunt dus direct je voordeel ontvangen. Wil je weten wat er in de Energiebespaarbox zit? Kijk dan naar de video van Manon Bruggeman.

X

Deel dit op: