Bespaar energie!

Begin nu: energie besparen én isoleren
Je kunt zelf gemakkelijk energie besparen. Je kunt een Energiemeter lenen bij de bibliotheek. Via het Energieloket kun je een warmtescan van je woning aanvragen. Als je wilt weten wat je zelf kunt doen, bekijk dan hier ons overzicht met bespaartips.

Een warmtescan van je woning

Een warmtescan van je woning

Wil je weten of en waar kostbare warmte uit je woning lekt? Vraag dan een gratis warmtescan aan van je woning. Onze energiecoach ‘kijkt’ met een infrarood camera hoeveel en op welke plekken je warmte verliest. Denk hierbij aan plekken als muren, deuren, ramen, kozijnen.  Je kunt de warmtescan aanvragen bij het Energieloket. De winterperiode is de beste tijd om een warmtescan te laten maken.

Maak een afspraak
Uitleen energieverbruiksmeter

Uitleen energieverbruiksmeter

Met een energieverbruiksmeter kun je het energieverbruik in je woning meten. Daarmee krijg je inzicht in hoeveel kWh stroom je gebruikt en hoeveel je dat kost. Ook kun je met een energieverbruiksmeter sluipverbruik meten. Je kunt de energieverbruiksmeter gratis lenen via de bibliotheek in het Kulturhus in Borne. Je kunt ook een mail sturen, dan zorg we ervoor dat je de energieverbruiksmeter thuis krijgt.

Gratis te leen